2022. július 5. Kedd
Sarolta, Emese napja van
Hirdetés

HÍREK

Soltvadkerti diákok a KEVI művészeti munkaközössége által meghirdetett versenyen
2015-02-13 21:19:51
A KEVI művészeti munkaközössége már közel 10 éve szervez komplex művészeti vetélkedőt a térség diákjai számára.
Két éve a képzőművészet és a népdaléneklés mellé csatlakozott a versmondás is. A versmondó versenyt két kategóriában hirdették meg. Az 5-6. osztályosok versenyében a soltvadkerti Lakatos Linda az első helyezést szerezte meg, a 7-8. osztályosok között az ugyancsak soltvadkerti Sasvári Anna a harmadik lett.  A népdaléneklési versenyben pedig a felsősök között Kuncz Ábel János a harmadik helyen végzett.
A képzőművészet kategóriában is rengeteg helyezést értek el a soltvadkerti gyerekek. Az alsósoknál Vizi Dóra első, Hirsch Laura második, a középiskolás kategóriában Kelédi Teodóra második helyezett lett. Iparművészeti kategóriában pedig tartoltak a Vadkertiek. Első lett Tóth Veronika, második Tóth Petra, a harmadik helyezést egy 5-6. osztályos csoportmunka nyerte el.
Gratulálunk a helyezést elért diákoknak és a felkészítő tanáraiknak!
 
Élő közvetítés


PROGRAMAJÁNLÓ

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /volume1/Weblap/html/hirek.php on line 246 Call Stack: 0.0001 239384 1. {main}() /volume1/Weblap/html/hirek.php:0


Médiaszolgáltatási tevékenységünket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
Látogatók száma: