2017. augusztus 23. Szerda
Bence napja van
Hirdetés

HÍREK

Fuss vagy Tekerj! Jön az 5. NYAKVÁGÓ!
2017-03-14 15:22:03
Szeptember elejének immár hagyományos eseménye Ballószögön az 5. alkalommal megrendezésre kerülő NYAKVÁGÓ félmaraton és családi nap, mely az Alföld egyik leghangulatosabb, terepen megrendezésre kerülő versenye.
Fuss vagy Tekerj! Jön az 5. NYAKVÁGÓ!  Kikapcsolódás az egész családnak.    www.nyakvagofutas.hu
A nyár vége – kora ősz immár hagyományos eseménye a Kecskemét mellet, Ballószögön, immár 5. alka-lommal 2017.szeptember 03.-án megrendezésre kerülő NYAKVÁGÓ félmaraton és családi nap, mely az Alföld egyik leghangulatosabb, terepen megrendezésre kerülő versenye.

A futók  3 km , 7 km, 14 km és 22,5+ km-es távokon, míg a kerékpárosok 22,5 km-en tehetik próbára magukat . A legkisebbek a sport-centrumban, a 400m-es távon rendezett versenyen ismerkedhetnek a futással.
A verseny egyik különlegessége maga a helyszín, hiszen a pálya útvonalának nagy része csodálatos természeti környezetben, festői tájon, a Kiskunsági Nemzeti Park mellet halad el.

A szervezők jó szokásuk szerint számos frissítő ponttal készülnek, melyeket igyekeznek különlegessé varázsolni. Az egyiknél egy tűzoltó autóból jön a párásítás, míg a másiknál hangulatos lovas tanya udvarán, kemencék mellet, hamisítatlan alföldi hangulatban frissülhetnek a versenyzők. A Nyakvágó domb tetejéről – mely a verseny névadója és az egyik frissítő pont is egyben – páratlan kilátás tárul a félmaraton +-t teljesítők szeme elé, akik gyönyörű erdőkön áthaladva folytathatják útjukat.

A rendezvényre jellemző családias hangulat részeként, a sportolókat kísérőkre, az érdeklődő látogatókra is gondolnak a szervezők, hiszen őket is számos érdekes program várja a sport-centrumban. Különböző sport-ágak bemutatóit tekinthetik meg, vetélkedőkön vehetnek részt, de kipróbálhatnak számos sporteszközt, játé-kot, természetesen ingyenesen. A legkisebbek nagy kedvencét, az óriási ugráló várat, valamint a sokféle gyer-mek programot ugyancsak térítésmentesen vehetik igénybe az apróságok.

Minden nevezőnek rajtcsomaggal, és befutó éremmel kedveskednek a szervezők, de ezen kívül alko-holos frissítés és bogrács party is várja a célba érkező versenyzőket.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a sportolók és az érdeklődök, joggal mondhatják, hogy ez az a verseny, ami mindenkinek többet ad.

NYAKVÁGÓ FÉLMARATON és CSALÁDI NAP   2017.SZEPTEMBER 03.  BALLÓSZÖG
KEDVEZMÉNYES ELŐNEVEZÉS és BŐVEBB INFORMÁCIÓ:   www.nyakvagofutas.hu
Facebook: V.Nyakvágó-futás/kerékpár félmaraton+, és családi nap
Élő közvetítés
Következő testületi ülés: 2017. szeptember 27-én 14 óraMédiaszolgáltatási tevékenységünket a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Látogatók száma: